banner

Opdrachten

 

Bij QSD sta jij aan het roer van je eigen carrière en heb je échte vrijheid om te kiezen. En dat begint bij het kiezen van de opdracht waar je straks aan de slag gaat als software engineer, Java developer, scrum-master of Scala programmeur. Jij bepaalt.

Soort opdracht
Opdrachtgever
6 resultaten

Test automation – ING

Barre heeft voor de afdeling Credit Risk Management van ING test automation opgezet. Ook coachte hij de medewerkers met een non-technische achtergrond.

Bekijk

Technical Management – ING

Als Chapter Lead bij ING ben je verantwoordelijk voor het welzijn en de kennisontwikkeling van de mensen uit je squad. Maar je werkt ook actief mee als engineer.

Bekijk

Architectuur – Dapas Software

Alex ontwierp en bouwde een nieuw systeem voor klant- en opdrachtacceptatie van de accountants- en administratiekantoren die zijn aangesloten bij Dapas Software.

Bekijk

Developer Tooling – Team Apollo voor Bol.com

De software developers van team Apollo helpen bol.com met het bouwen van applicaties die teams helpen met het bereiken van hun doelen. Jeroen bouwde Hercules voor Team Apollo.

Bekijk

Teams helpen groeien – Keyprocessor

Ivo heeft bij Keyprocessor een 20 jaar oude database een nieuwe toekomst gegeven. Hij bouwde een nieuwe, schaalbare versie van iProtect met moderne technieken.

Bekijk

Internet Scale – RIPE NCC

Ivo heeft bij RIPE NCC meegedraaid in het Resource Team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en uitbouwen van de registratie software.

Bekijk

Wij werken o.a. voor