banner

Over QSD

The freedom
to excel

Autonomie

Waardering

Inspiratie

Wij zijn QSD. Hoge kwaliteit senior software developers bieden wij een unieke carrière in de detachering. Klinkt goed? Dan wil je vast weten hoe we dat doen.

 

Allereerst geloven we in autonomie. Dat betekent dat je bij ons échte vrijheid hebt om te kiezen. Van de opdracht en de opleidingen waar je voor wilt gaan tot je hardware en je vervoersmiddel. Jij bepaalt. Dat principe komt voort uit onze visie op mensen. Wij hebben namelijk grote waardering voor ieder uniek individu. Waardering die jij ervaart door de aandacht voor jou als mens én onze zeer goede voorwaarden. Als gedreven developers nemen we de tijd om elkaar te inspireren. Want van wie kun je nu meer leren dan van je vakbroeders en -zusters? Natuurlijk in volledige vrijheid. Doe het zoals jij het best tot je recht komt. Dat noemen wij the freedom to excel.

Autonomie

De vrijheid om zelfstandig beslissingen te nemen. Dat is definitie van autonomie. En dat is precies wat iedere QSD’er heeft. Zo willen we namelijk met elkaar samenwerken. Je hebt bijvoorbeeld de vrijheid om jouw eigen opdracht te kiezen, of te bepalen wanneer je aan een nieuwe klus toe bent. En ook voor cursussen en opleidingen geldt: jij weet het beste waarin je je wilt ontwikkelen en wat daarvoor nodig is. Natuurlijk staan we voor je klaar om je te helpen of advies te geven als je daarom vraagt. Maar zie ons vooral als facilitator. Wij maken het mogelijk. Jij beslist.

Waardering

Waardering staat in het centrum van onze visie. En dat is niet voor niets. Want bij QSD ben je vrij en tegelijkertijd word je gezien, gewaardeerd. Niet alleen om wat je kunt als specialist.  Ook om wie je bent als mens. Waarom we die waardering zo belangrijk vinden? Wellicht doordat we dat in het verleden niet altijd hebben ervaren vanuit onze toenmalige werkgevers. Daardoor zijn we ervan overtuigd dat het anders moet. Beter. We hebben regelmatig contact en staan voor je klaar. Arbeidsvoorwaarden bij QSD zijn dik in orde. Ook houden we ervan om samen dingen te ondernemen, zoals etentjes en uitjes. Dus als je daar toffe ideeën voor hebt, dan waarderen we dat zeer.

Inspiratie

Om te excelleren in ons vak is creativiteit nodig. Geprikkeld worden door nieuwe ideeën, werkwijzen en uitdagingen. Daarom delen wij tijdens samenkomsten, online en fysiek, de gave oplossingen die we bedenken. Met enige regelmaat houden we hackathons, waarin niet het werk centraal staat, maar juist het inspireren van elkaar. En we nemen samen deel aan de ‘Joy of Coding’. Je raadt al waarom: onze Joy of Coding! We hebben namelijk veel plezier in ons vak en willen dat behouden. Net als jij.

Het team

QSD is een jong bedrijf, opgericht in 2011, met een geest die even open is als de broncode van Java. Heel eerlijk; eigenlijk zijn we gewoon een stel nerds met communicatieve én programmeerskills bij elkaar. Een team waarbij kwaliteit, klantgerichtheid, openheid en respect centraal staan. Wil jij ook onderdeel worden van ons team óf ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak kennis met team!

Wij werken o.a. voor