banner

Events

 

Om te excelleren in ons vak is creativiteit nodig. Geprikkeld worden door nieuwe ideeën, werkwijzen en uitdagingen. Daarom delen wij tijdens samenkomsten, online en fysiek, de gave oplossingen die we bedenken. En bezoeken we regelmatig (internationale) events. Events waarop jij ons kan ontmoeten. Check de kalender om te ontdekken waar jij kennis kan maken met onze werkwijze.

 

Bekijk onze events kalender

Uitdagende
Hackathons

Regelmatig organiseren we met het team uitdagende hackathons. Een weekend waarin we ons even niet focussen op ons werk. Maar juist op het delen van kennis met elkaar. We prikkelen elkaar met nieuwe ideeën, werkwijzen en uitdagingen én delen gave oplossingen die we bedacht hebben. Uiteraard blijft er ook nog voldoende tijd over om te gamen, pizza te eten, Bob Ross filmpjes te kijken en met elkaar te lachen. Lijkt het je leuk om kennis met ons te maken in een ongedwongen sfeer? Meld je dan aan voor onze eerstvolgende hackathon!

Inspirerende
Mob programming

Samen rondom een pc zitten en van elkaar leren terwijl je programmeert. Dat is Mob programming bij QSD. Elke maand komen we een middag bij elkaar om samen aan een fictieve opdracht te werken. Om de 10 minuten wisselt de persoon achter het toetsenbord, terwijl de anderen nadenken over de meest geschikte technieken en codes. Zo worden denken en doen gesplitst én leer je op een heel concrete manier van elkaar. Gedachtengoed dat je ook weer kunt toepassen tijdens je project bij een opdrachtgever.

Kalender
12/06
GOTO Amsterdam

Dit jaar brengt GOTO Amsterdam ons terug naar de roots van software ontwikkeling. Sluit je 12-16 juni aan bij een groep pioniers @ GOTO Amsterdam 2022. Zien we je daar?

17/06
Joy of Coding

Joy of Coding wordt georganiseerd voor en door ontwikkelaars. Het is een dag waar we samenkomen en praten over code. Bijvoorbeeld tijdens lezingen van internationale sprekers.

10/09
Interne Hackathon

Dit weekend staat niet ons werk centraal, maar juist het inspireren van elkaar. We delen kennis en praten over de nieuwste technieken. Maar we hebben het vooral heel gezellig.

12/10
Devoxx

Een midweek vol keynotes, deep dive sessies, hands-on Labs en conferenties over verschillende nieuwe technologieën en praktijkcases. Ontmoeten we jou in België?

Collega's over QSD

Ik kwam bij QSD via oude bekenden en sindsdien heb ik alleen maar meer vrienden gemaakt. Mensen met dezelfde passie voor software ontwikkelen. Elk bedrijf biedt een goed salaris aan, maar bij QSD worden alle werknemers in belangrijke beslissingen meegenomen.

Ivo Limmen, Software engineer

Kom eens kennismaken met Ivo

Wij werken o.a. voor