banner

Ontmoeten we jou op GOTO Amsterdam?

 

12/06 t/m 16/06 – Beurs van Berlage, Amsterdam

Dit jaar brengt GOTO Amsterdam ons terug naar de roots van software ontwikkeling. Sluit je 12-16 juni aan bij een groep pioniers @ GOTO Amsterdam 2022 in de Beurs van Berlage.

Wat je kan verwachten van GOTO Amsterdam

 

Bij GOTO Amsterdam krijg je een kijkje in de keuken bij de nieuwste en beste ontwikkelingstools en -methodologieën. Je leert hoe je de technologische curve voor kunt blijven terwijl je deelneemt aan en geïnspireerd wordt door een wereldwijde innovatiebeweging.

 

Tijdens het vijfdaagse event kan je praktische, interactieve sessies verwachten van wereldberoemde sprekers uit de IT-wereld die maximale aandacht en betrokkenheid garanderen. De masterclasses zitten vol met presentaties, klasdiscussies, netwerkbreaks, oefeningen in kleine groepen, trainingsmateriaal en diepgaande vragen en antwoorden. Over onderwerpen zoals Machine Learning, Agile, DevOps, Cloud programmeertalen, AI en gegevenswetenschap. Masterclasses van hogere kwaliteit ga je niet vinden.

 

Zien we je bij GOTO Amsterdam?

 

Kijk in de agenda’s van onze QSD’ers om te ontdekken wie van ons bij GOTO Amsterdam aanwezig is. We maken graag kennis met je. Om je alles te vertellen over werken bij QSD, maar ook om tech facts uit te wisselen.

 

Koop je tickets voor GOTO Amsterdam

 

Meer info over het event

QSD'ers aanwezig

Ivo Limmen
Kennismaken met Ivo