banner

Voor opdrachtgevers

Waarom
QSD?

Als ontwikkelaar van Java-software (en andere JVM gebaseerde talen) op maat richten wij ons bij QSD volledig op het creëren van waarde voor jou als opdrachtgever. Dit kan alleen als wij nauw met jou samenwerken. En dat vinden wij belangrijk. Het simpel uitvoeren van de opdracht of het beantwoorden van de vragen haalt volgens ons namelijk niet altijd het maximale rendement uit een samenwerking. Daarom kijken wij verder. Naar de organisatiestructuur, business-doelen en ontwikkelingen in de markt. Dit doen we open, proactief en pragmatisch.

 

Wij staren ons niet blind op winstmaximalisatie. De ambitie is vooral het leveren van de hoogst haalbare toegevoegde waarde. En het opbouwen van -en bouwen aan- prettige en langdurige relaties met klanten en medewerkers.

Services
Consultancy

Effectiever en efficiënter; QSD helpt jou daarbij.

Al onze QSD’ers beschikken over enorm veel ervaring en kennis op het gebied van Java (en andere JVM gebaseerde talen)-softwareontwikkeling. Samen met jou zoeken we naar de beste antwoorden op jouw softwarevragen. Daarbij kijken we naar je organisatiestructuur, doelstellingen en businessmodel. Het doel? Dat jij probleemloos aan de slag kunt met de ontwikkelde software als onze mensen bij jou de deur uitlopen.

Partnerships

Softwareontwikkeling? Je hebt vast iets beters te doen.

Is bedrijfssoftware een belangrijke pijler voor jou, maar heb je de benodigde Java/Scala-expertise niet zelf in huis? QSD gaat graag het gesprek met je aan. Samen bepalen we de route, strategie en doelstellingen van het ontwikkelen van Java/Scala-software voor jouw organisatie. Dankzij onze inzet en expertise houd jij jouw handen vrij voor het belangrijkste; je bedrijfsdoelstellingen laten groeien.

Vind jouw
professional

Of we je nu moeten ontzorgen bij het ontwikkelen van snelle en adaptieve IT. Of bij het opzetten en meebouwen van een team en het realiseren van de gewenste resultaten volgens klantspecificaties in sprints; onze backend ontwikkelaars gaan geen uitdaging uit de weg! Wij brengen je graag in contact met dé developer die qua ervaring en kennis het beste bij jouw vraag past. En die ook voor de volle 100% voor de opdracht gaat. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact op.

Business Cases

Bol.com

Ministerie van Buitenlandse zaken

Topicus

Keyprocessor

Wij werken o.a. voor