banner

Consultancy

Consultancy

 

Effectiever en efficiënter; QSD helpt jou daarbij.

Je moet je steeds vaker, steeds sneller aanpassen aan ontwikkelingen in de markt.De wereld was nog nooit zo dynamisch. En ook de functionaliteit van je Java/Scala-software moet meebewegen. Maar hoe? Bij QSD beschikken we over enorm veel kennis en ervaring op het gebied van Java-ontwikkeling (en andere JVM gebaseerde talen). Kennis die we graag delen met onze opdrachtgevers.

 

Door deze uitgebreide kennis en ervaring op softwaregebied zijn onze mensen de kern van elk multidisciplinair projectteam. Wanneer je consultancy afneemt bij QSD, stellen wij met zorg een team samen. Op basis van kennis, ervaring, maar ook op persoonlijkheid en jouw behoeften, zodat wij bijdragen aan jouw zakelijk succes. Samen vinden we de beste antwoorden op al je softwarevragen en -uitdagingen. Hierbij kijken we naar de organisatiestructuur, doelstellingen en businessmodel.

 

Eén doel

Bestaande klanten kunnen het je vertellen. QSD gaat altijd uit van een gezamenlijk belang en doel. Dit verhoogt de slagingskans van de samenwerking enorm. Jouw doelen maken wij ons snel eigen. Hiervoor is open communicatie essentieel. Op elk moment is het hele projectteam optimaal geïnformeerd over status, (bijgestelde) doelen en ontwikkelingen. Verrassingen zijn tenslotte alleen fijn op een verjaardag. Daarom zorgen wij ervoor dat jij probleemloos aan de slag kunt met de ontwikkelde software wanneer wij bij jou de deur uitlopen. Én dat onze mensen met plezier aan de opdracht werken, hun skills ontwikkelen en helemaal op hun plek zitten. Want als dat niet het geval is, dan is er geen match. Vrijheid, autonomie en inspiratie zijn namelijk de drie belangrijkste pijlers voor onze mensen om via ons bij jou aan de slag te gaan.

 

QSD helpt organisaties concreet bij:

  • Ontwikkelstraat – hoe richt je deze optimaal in voor jouw medewerkers?
  • Systeemperformance – hoe laat je het systeem zo efficiënt en effectief mogelijk functioneren?
  • Ontwikkelmethode – dit kan zijn LEAN, Kanban, Agile, Scrum, eXtreme Programming of RUP. Het uitgangspunt is het vinden van een methode die het optimale uit jouw medewerkers haalt én die door jouw mensen wordt gedragen. Alleen dan kunnen interne projecten succesvol zijn;
  • Programmeertaal & frameworks – welke ondersteunen het best jouw behoeften en doelstellingen?

 

Heb je andere vragen over softwareontwikkeling die specifiek zijn voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!