banner

Partnerships

Partnerships

 

Softwareontwikkeling? Je hebt vast iets beters te doen.

Is bedrijfssoftware een belangrijke pijler voor jou, maar heb je de benodigde Java/Scala-expertise niet zelf in huis? QSD gaat graag het gesprek met je aan. We gaan graag een langdurig en intensief partnerschap aan waarbij we elkaar beter maken. Samen bepalen we de route, strategie en doelstellingen van het ontwikkelen van Java/Scala-software voor jouw organisatie. Dankzij onze inzet en expertise houd jij jouw handen vrij voor het belangrijkste; je bedrijf laten groeien.

 

Diepgaande expertise

Of we nu eenmalig samen werken aan een afgebakend project of dagelijks meedraaien in je softwareteam, ons consultancyaanbod is flexibel en beweegt mee met jouw behoeften en business. Niet alleen onze engineers stellen zelf hun opdrachten samen, ook jij kunt zelf een business process outsourcing pakket samenstellen op basis van capaciteit, flexibiliteit, locatie, kosten, onderhoudscycli, proces en/of techniek.

 

Continu op de hoogte

Jij maakt je behoeften kenbaar. Samen evalueren we de bestaande situatie en bepalen we de doelen. Tijdens de uitvoering blijven wij continu onze dienstverlening monitoren en communiceren we daarover.

 

Huidige partnerships

Op dit moment werkt QSD nauw samen met Dapas Software. Wij ondersteunen Dapas met het doorontwikkelen en het onderhouden van hun softwareoplossing voor de accountancybranche. In ruil daarvoor hebben we een belang genomen in Dapas. QSD en Dapas vullen elkaar aan op het gebied van software- en accountancykennis. Hierdoor levert onze samenwerking meer op dan de som der delen. En we streven ernaar om het aantal strategische partnerships aanzienlijk uit te breiden de komende jaren.

 

Nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen én hoe we elkaar kunnen versterken? Neem dan gerust contact met ons op.