banner

Ontmoeten we jou op Joy of Coding?

 

17/06 – De Doelen, Rotterdam

Joy of Coding wordt georganiseerd voor en door ontwikkelaars. Het is een dag waar we samenkomen en praten over code. Bijvoorbeeld tijdens lezingen van internationale sprekers. En het toffe is; QSD is sponsor van het event én onze CTO Alex Kuiper zit in de organisatie van het event. Je begrijpt ’t wel; wij zijn fan van Joy of Coding!

Wat kan je verwachten van Joy of Coding

 

Joy of Coding is een eendaagse conferentie in Rotterdam waarbij internationaal bekende sprekers naar Rotterdam worden gehaald om lezingen te geven. Over de recente trends in ons vakgebied. Maar er is vooral een serieuze hoeveelheid vreugde te vinden op het event. Dit komt misschien wel omdat Joy of Coding wordt georganiseerd voor én door ontwikkelaars. Er is geen commerciële agenda, het schema is puur gebaseerd op dingen die ontwikkelaars, zoals wij, graag zien. Deskundige sprekers maar geen pratende hoofden. Een plek waar we allemaal samen kunnen komen en over code kunnen praten. En dat voor nog geen € 128,- als je de very-early bird tickets weet te scoren.

 

Zien we je bij Joy of Coding?

 

Kijk in de agenda’s van onze QSD’ers om te ontdekken wie van ons bij Joy of Coding aanwezig is. We maken graag kennis met je. Om je alles te vertellen over werken bij QSD, maar ook om tech facts uit te wisselen.

 

Koop je tickets voor Joy of Coding

 

Meer info over het event

QSD'ers aanwezig

Ivo Limmens
Kennismaken met Ivo